BEŞİNCİ KEZ  ATİKER KONYASPOR’A SPONSOR OLDU

BEŞİNCİ KEZ ATİKER KONYASPOR’A SPONSOR OLDU 1.8.2018

İttifak Holding, Konyaspor’a verdiği desteği bu yıl da sürdürerek 2018-2019 sezonu için Atiker Konyaspor ile beşinci kez sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Anlaşmaya göre geçtiğimiz yıl olduğu gibi İttifak Holding markalarından Selva formanın sırt, Adese ise şort kısmında yer almayı sürdürürken stadın kuzey tribününün ismi de Kulesite olarak aynen devam edecek.

Son dört sezondur Atiker Konyaspor’un değişmez sponsorlarından olan İttifak Holding bu yıl da kulübe desteğini sürdürüyor. xx Ağustos 2018 tarihinde Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy ile birlikte İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Selva Genel Müdürü Özkan Koyuncu, Adese Genel Müdür V. Ahmet Özkürkçüler ve Kulesite İşletme Müdürü Mustafa Totan katıldı.

İmza töreninde Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila’ya Yeşil-Beyazlı takımın formasını hediye etti.

Anlaşma kapsamında İttifak Holding markaları Atiker Konyaspor’un Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında giyeceği formalar ile tribün sponsoru oldular. Bu çerçevede Selva formanın sırt, Adese ise şort kısmında yeniden yer alırken Kulesite’de Konya Büyükşehir Stadyumu’nun kuzey tribününe adını vermeyi sürdürecek.

Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk “xxxx”

Törende konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, “xxxx” dedi.

“Daha rekabetçi bir Konyaspor için takımımızın yanındayız”

İmza törenindeki sözlerine Atiker Konyaspor’un yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarak başlayan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Atiker Konyaspor’a beşinci kez üst üste destek olmaktan onur duyduklarını belirtti.

Sözlerini sürdüren Atila: “Sponsor olduğumuz dört yıl içerisinde Konyasporumuz şehrimizin göğsünü kabartacak birçok başarıya imza attı. Eminiz ki değerli başkanımız Hilmi Kulluk’un önderliğindeki yeni yönetim de aynı başarıları tekrarlayacak ve hatta önümüzdeki yıllarda daha da ileriye götürerek kulübümüzü sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da başarıyla ile temsil edecek bir konuma getirecektir. Bu kapsamda daha rekabetçi bir Konyaspor için markalarımızla Konyasporumuzun yanında yer almaya devam ediyoruz. Her maç tribünleri doldurarak, iyi gün kötü gün demeden takıma desteklerini esirgemeyen vefakâr Konyaspor taraftarlarına da ayrıca şükranlarımızı sunmak istiyorum. Kulübümüzün başarısı için onların destekleri gerçekten paha biçilemez. İttifak Holding olarak Konyaspor forması ve tribününe sponsor olduğumuz anlaşmanızın kulübümüz, taraftarlarımız ve Türk futbolu adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Bu vesileyle başta taraftarıyla, teknik ekibiyle ve yönetimiyle ülkemizde örnek bir camia haline gelen Konyasporumuza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.